Întrebări şi răspunsuri la anchetă


Condiţii de utilizare:

Q: Pot şterge un profil / post vacant?
A: Da, selectaţi pentru profilul d-voastra/ post vacant, introduceţi parola şi profilul va fi şters automat.

Q: De unde se poate de luat parola pentru stergere?
A: Atunci când completati profilul/ post vacant nu uitati sa introduceti parola. In viitor o sa aveti posibilitate sa stergeti imediat profilul din listă.

Q: Profilul / post vacant nu este al meu, dar contine datele mele sau profil reflectă informaţii incorecte. Vreau să-l şterg!
A: Selectaţi ... pentru profilul "greşit", specificati motivul stergerii si cererea d-voastra va fi prelucrata şi posibil ca profilul va fi sters.

Q: Doresc să sterg profilul meu, dar am uitat parola?
A: Selectaţi pentru profilul "greşit", specificati motivul stergerii si cererea d-voastra va fi prelucrata şi posibil ca profilul va fi sters

Î: Am completat chestionarul / post vacant, dar aceasta nu este prezent in lista?
A:Asteptati ceva timp (câteva zile). Recompletarea formularului nu este necesara. Toate profilurile / posturi vacante se verifica de către operator şi aceasta necesită timp, posibil ca profilul / post vacant nu este actual pentru moderator şi poate fi sters fără o notificare prealabilă

Q: Profilul meu / post vacant a fost în listă şi dintr-o dată a dispărut?
A: Timpul standard pentru afisarea profilului este de 30 de zile calendaristice. La expirarea, sistemul ascunde informaţii în mod automat. Ori moderatorul a decis să şteargă profilul. Aveţi posibilitatea să recompletati profilul.